Skip to content

MYSTERY VISIT

Om een goed beeld te krijgen van wat de gast ervaart in uw hotel of restaurant is het verstandig om met enige regelmaat een Mystery Guest op bezoek te laten komen. Ik bezoek geheel anoniem uw bedrijf en observeer o.a. de gastvrijheid, hygiëne, snelheid en kwaliteit. Aan de hand van een checklist vul ik achteraf een uitgebreide rapportage in. Deze neem ik na afloop met u door. 

Dankzij mijn Bachelor in Hotelmanagement en breed scala aan werkervaring in de hotellerie weet ik niet alleen hoe een horeca etablissement ervoor kan zorgen dat een gast zich koning voelt, ook weet ik hoe de mate van welzijn en werkplezier van personeel een belangrijke rol speelt op de gastbeleving en hoe hierop ingespeeld kan worden. Zelf heb ik verschillende functies bekleed in verschillende hotels, variërend van receptioniste bij een grote Nederlandse hotelketen tot aan hotelmanager van een luxe Boutique hotel in België. Daarnaast heb ik een research paper geschreven voor het grootste cateringbedrijf van Nederland, welke onderzocht hoe de conversie bij hun restaurants op Eindhoven Airport verhoogd kon worden. 


Waarom een Mystery Visit boeken?

Een bezoek van een Mystery Guest levert nieuwe inzichten en concrete actiepunten die worden gegeven namens een neutraal persoon met kennis van zaken. Tijdens een Mystery Visit focus ik niet alleen op professionaliteit, gastvrijheid en klantvriendelijkheid van het personeel. Ik voer daarmaast ook een ‘housekeeping check’ uit bij het betreden van de hotelkamer en let evenals op andere factoren die een gastbeleving negatief, of juist positief, beïnvloeden.  

Een eenmalige Mystery Visit is te boeken voor € 350,- excl. btw en reiskosten.

BTW: NL003387098B90 | KvK: 80021476 | E: [email protected]