Skip to content

KLANTERVARINGEN

5/5

Wij hebben Melanie gevraagd om een babyshower te organiseren. Met een goede communicatie en top service heeft Melanie ervoor gezorgd dat het een onvergetelijk feest is geworden! Met haar brede kennis en professionaliteit weet Melanie de klant goed te adviseren. Namens ons allemaal, héél erg bedankt!!

5/5

Onze bedrijfsopening van The Stayy (oude NH Hotel in Geldrop) laten verzorgen door Hidentity Management. Alles was tot in de puntjes geregeld! Alles kan besproken met Melanie. De decoratie was ook in kleuren die perfect bij onze huisstijl paste. Super fijne ervaring en zeker aan te raden voor feesten.

5/5

Ik heb Melanie leren kennen tijdens haar afstudeerperiode, waar ze voor ons onderzoek heeft verricht om inzicht te geven hoe wij, als Vermaatgroep, narrowcasting kunnen inzetten om de conversie bij selfservice restaurant The Cloud Club op Eindhoven Airport te verhogen. Het resultaat met de gegeven onderbouwing is voor ons zeer waardevol en toepasbaar.

5/5

Super service, goede prijs/kwaliteit verhouding! Snelle reactie op mail. Leuke vlotte meid, met creatieve ideeën. Dé aanrader voor jouw feest met gepersonaliseerd thema zoals Halloween, Tropisch, etc.

BTW-id: NL003387098B90 | KVK: 80021476 | E: [email protected]