Skip to content

Wedding Planning

Een zorgeloze organisatie, oog voor detail, discretie en unieke ontwerpen is waar echte luxe volgens ons voor staat. Ons team van professionals staat wereldwijd voor jullie klaar om jullie mooiste dag(en) te mogen organiseren. Of jullie nu willen trouwen in eigen land, tussen de cipressen in Toscane of op het strand van Curaçao, wij denken graag met jullie mee! Door nauw samen te werken en een open persoonlijk contact te onderhouden, worden alle ideeën en wensen perfect vertaald naar bijzondere en memorabele dagen die alle verwachtingen overtreffen.

Wedding Planning Process

EERSTE ONTMOETING

Het moment waarop we elkaar leren kennen, met jullie brainstormenen suggesties doen. Wij delen vervolgens enkele moodboards en maken daarna een voorstel op maat.

VOORSTEL

Wij sturen een op maat gemaakte offerte samen met een visuele uitwerking. Van uitnodigingen tot tafelschikking, evenals onze unieke suggesties om de details nog verder te verheffen.

PLANNING & STYLING

Nadat we alle details op elkaar hebben afgestemd om ervoor te zorgen dat niets over het hoofd wordt gezien, begint de styling van uw evenement. Het is tijd om je klaar te maken en te genieten van jullie grote dag!

BTW: NL003387098B90 | KvK: 80021476 | E: [email protected]